fbpx
|

Restaurant George’s
Tel: +31 (0) 464 009 002
Kerkepad 2 – 6131 EZ Sittard

Website door Webstudio 7

top

Opera
van Georges
Bizet

12 augustus | Diner vangt aan om 16:30 uur met een aperitief

Opera van Georges Bizet 

Wie kent haar niet, de beroemde ‘Habanera’ van de verleidelijke Carmen uit het eerste bedrijf van de gelijknamige opera van Georges Bizet. Naast deze prachtige aria, waarmee Carmen op briljante wijze illustreert dat liefde voor haar slechts een spel is, zijn er nog vele andere bekende melodieën te horen, zoals B. ‘La fleur que tu m’avais jetée’, de bekende bloemenaria van Don José, ‘Je dis que rien ne m’épouvante’, de ontroerende aria van Micaёla, ‘Toréador’, het lied van de glorieuze stierenvechter Escamillo of last but not least ook de populaire ouverture. 

Zoals altijd is de nieuwe productie van de opera ‘Carmen’ met internationale vocale solisten, operakoor en orkest in de bekwame handen van Michael Vaccaro, eigenaar en artistiek leider van Opera Classica Europa. Bezoekers kunnen zich wederom verheugen op een klassiek optreden met prachtige kostuums en sfeervolle verlichting. 

Met de opera ‘Carmen’ is Georges Bizet erin geslaagd een indrukwekkend beeld te geven van de menselijke gevoelens en hartstochten in Sevilla in de 19e eeuw. De Spaanse zigeuner Carmen is zich terdege bewust van haar effect op mannen. Aan de ene kant lijkt ze heel liefdevol, romantisch en teder, maar aan de andere kant is ze ook egoïstisch en berekenend. Alle mannen liggen aan haar voeten en ze geniet ervan. Maar don José wil haar helemaal voor zichzelf hebben. Carmen, aan de ene kant gevleid om zo het hof te worden gemaakt door een soldaat, voelt zich aan de andere kant opgesloten in een kooi door zijn veeleisende liefde. Ze wil vrij blijven en haar eigen leven bepalen. Terwijl Escamillo, Carmen’s nieuwe minnaar, aan het feesten is in de arena, wacht de teleurgestelde Don José buiten tot Carmen haar confronteert… 

VIP-tickets (categorie 1) voor € 114,00 inclusief een 4-gangenmenu in het George’s restaurant en gereserveerde zitplaatsen bij de operavoorstelling, en categorie 2 voor € 49,00 (vrije keuze van stoel binnen de categorie) aan alle bekende loketten. 

Telefonische reserveringen op 0049 6124 726 9999 (Opera Classica Europa) of via de Reservix-tickethotline (06:00 – 22:00 uur) 0049 761 8884 9999. 

 

Opera van Georges Bizet | 12 augustus | Diner vangt aan om 16:30 uur met een aperitief
Kerkepad 1, Sittard | Open air
Zaterdag 12 augustus 2023

Reacties van gasten

" Net nieuw, maar kom héél snel weer terug. "

" Heerlijk eten. Adembenemende locatie. "

" Samen met mijn partner gereserveerd. We hebben het drie gangen menu uitgebreid met 2 extra gangen. De sommelier de begeleidende wijnen laten kiezen. Wat een ervaring. "

" Nieuwe parel in Sittard. "

" Samen met mijn man gereserveerd bij Restaurant George’s. Wat een ervaring. Wat een restaurant. In een woord WOW "

" Wij hebben heerlijk genoten van het driegangen menu. Huiswijn prima prijs / kwaliteit. "