fbpx
|

Restaurant George’s
Tel: +31 (0) 464 009 002
Kerkepad 2 – 6131 EZ Sittard

Website door Webstudio 7

top

Over
Chefkok Joël

Een jonge chef met ambitie en talent maar ook jarenlange ervaring in topzaken maakt de stap naar Restaurant George’s. Joël (28) heeft zijn culinaire opleiding en fundament genoten bij Restaurant Toine Hermsen, van chef-cuisinier Toine Hermsen. Een klassieke basis, die Joël zelf heeft verrijkt met oosterse inslagen. Zijn signature dish – steak tartare – wordt verrijkt met ongekend fantastische oosterse smaken en kruiden. New Cuisine op zijn best.

Individuele
erkenningen

Executive Chef:
Restaurant George’s / Hotel Merici (2020 – heden)

Owner / Chef:
Restaurant Touched (2017 – 2020)

Chef-kok:
Limburg Kookt (2015 – 2016)

Chef de partie / Chef patissier:
’t Klöäske (2014 – 2015)

Chef de partie / Chef patissier:
Restaurant Toine Hermsen (2011 – 2010)

Sous Chef:
Restaurant Florian (2010 – 2011)

Zelfstandig medewerker bediening:
Restaurant Vanille (2008 – 2010)

Leerling zelfstandig medewerker bediening:
Petit Bonheur / Hotel Au Cartier (2007 – 2008)
Left Parallax Background Element