fbpx
|

Restaurant George’s
Tel: +31 (0) 464 009 002
Kerkepad 2 – 6131 EZ Sittard

Website door Webstudio 7

top

Over
Restaurant George's

Verborgen tussen een klein steegje langs een kerk, aan twee ‘geheime tuinen’ van Sittard en afgesloten door de eeuwenoude stadswal ligt Restaurant George’s. U begrijpt het, een ‘hidden gem’, een heerlijk verborgen plekje. Ons restaurant ligt aan de Cour Solanus, de zonnetuin, en die naam doet eer aan. Een Franse tuin, prachtig van aanleg, heeft ons restaurant aan de oranje ochtendzon die het pand een gouden gloed geeft, tot de ondergaande zon, op elk moment van de dag wordt het pand geraakt door de zon.

Na jaren van leegstand en verval is het ons gelukt om het voormalige Jezuïten Internaat om te toveren naar een van de meest bijzondere plekken in de stad. Een verbouwing die tevens jaren duurde en waarbij zoveel mogelijk originele elementen zijn behouden, hebben gezorgd voor een spectaculair resultaat.

Restaurant George’s, een plek waar culinair beleven voorop staat, maar dan wel in een prachtige ambiance. Hier maken zowel Nederlandse als internationale horecaprofessionals van uw avond uit een onvergetelijke beleving.

Reacties van gasten

" Net nieuw, maar kom héél snel weer terug. "

" Heerlijk eten. Adembenemende locatie. "

" Samen met mijn partner gereserveerd. We hebben het drie gangen menu uitgebreid met 2 extra gangen. De sommelier de begeleidende wijnen laten kiezen. Wat een ervaring. "

" Nieuwe parel in Sittard. "

" Samen met mijn man gereserveerd bij Restaurant George’s. Wat een ervaring. Wat een restaurant. In een woord WOW "

" Wij hebben heerlijk genoten van het driegangen menu. Huiswijn prima prijs / kwaliteit. "